A társasházkezelő bemutatkozása

Polgár Zoltán vagyok közgazdászként közös képviselő és társasházkezelés témában jártas szakember.

Elérhetőségem: +36 20 / 9199 036 info@polgarzoltan.hu

Üdvözlöm a társasházkezelés és közös képviselet feladataival foglalkozó honlapomon. Azokért dolgozom, akik lakóközösségben élnek!

A 2000-es évek eleje óta folyamatosan foglalkozom társasházkezeléssel, így nagy gyakorlatot szereztem a jól működő lakóközösségek kialakításában. Fontos célnak tekintem a magas színvonalú szolgáltatások biztosítását, és vállalások kiváló minőségben történő teljesítéseit. A végzett szolgáltatások körébe tartozik a társasházkezelés, közös képviselet és a társasházi könyvelés elvégzése. A vállalási díjak meghatározása a feladatok ismeretében Megbízó társasház ajánlatkérése alapján a felhatalmazottakkal, vagy a társasházi közgyűlés határozata alapján történik.

A társasház albetétek tulajdonosai állandóan elérhető online felületen láthatják befizetéseiket, kötelezettségüket, valamint a befizetéseik és kötelezettségeik egyenlegét. Az alap társasházi dokumentumok, valamint a közgyűlési határozatok folyamatosan elérhetőek.

A társasház számvizsgáló bizottsága teljes körű és 24 órás betekintési lehetősége van a társasház könyvelésébe, kimutatásaiba. A társasházi dokumentumok elérhetőségét biztosítjuk, így a társasházi dokumentáció állandóan elérhető a tulajdonosi közösség számára.

Forduljon hozzám bizalommal, felelősségbiztosítással rendelkezem. A felelősséget személyesen vállalom.

Társasházkezelés, közös képviselő tevékenységemet Budapest végzem. Társasházi könyvelést országosan tudok vállalni, online kapcsolattartással.

Kiemelt egyedi árajánlatot Társasházára ide kattintva kérhet.

* * *

Hiszem, hogy szolgáltatásaim felkeltették az érdeklődését. Tudom, hogy megbízásommal jó döntést hozott/hoznak. Biztos vagyok benne, hogy munkám  hosszútávon elnyeri a lakóközösség elégedettségét.

Kérjen, a társasházkezelés feladataira szabott, egyedi árajánlatot – egy kattintással – társasháza részére. Kapcsolatfelvétel és adatlap.

..építsünk együtt közösséget, ahol minden a helyén, kellő mennyiségben, ahogy a társasház közösség határozta el.